Wie ben ik…

Mijn naam is Pieter Zwegers, geboren in Eindhoven, woonachtig in het mooie Veldhoven.
In 2016 vroeg een coördinator van de lokale omroep in Valkenswaard of ik interesse had om een Nederlandstalig programma te willen presenteren bij die lokale omroep.
Dit omdat hij wist dat ik veel met Nederlandstalige muziek bezig was.
Nou, nee niets voor mijn, was toen mijn gedachte, maar mijn eigen toch laten overhalen.
In 2016 begonnen met het programma “Het Muziekcafé”, en ik moet zeggen, totaal geen spijt van gehad, eerste twee jaar alleen maar Nederlandstalige muziek gedraaid, en sinds twee jaar ook muziek uit de jaren 60 t/m 90, oftewel ,muziek die je ook in een café zou kunnen horen, met daarbij wel tussendoor de nieuwe Nederlandstalige hits, kan het toch niet laten
🙂
In die vier jaar veel geleerd, ook wat betreft de techniek die in de studio aanwezig is, zowel hardware- als softwarematig.
De laatste twee jaar daarvan ook de functie van “Programmaleider” mogen doen
bij V.O.S.-FM
Op 5 juni 2020 heb ik V.O.S.-FM verlaten en ben een nieuwe uitdaging aangegaan bij de lokale omroep van Son & Breugel (Radio S&B)
Omdat het gras niet altijd groener is als aan de overkant, ben ik op 9 januari 2021 weer terug gekeerd naar V.O.S.-FM, waar ik nu op de Dinsdagavond van 19:00 – 21:00 uur “Het Muziekcafé” presenteer, muziek uit de jaren 60, 70, 80.
en op de Zaterdagavond van 18:00 – 20:00 uur is er de Nederlandstalige editie van “Het Muziekcafé”, alleen maar Nederlandstalige muziek, zowel de nieuwe als de oudjes komen voorbij, kortom, een en al gezelligheid